artikel

Voucher: korting op de VKG Academie

Branche 495

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een kortingsvoucher van VKG.

Voucher: korting op de VKG Academie

VKG staat voor Van Kampen Groep. Al ruim 70 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland. Als financieel dienstverlener, of full serviceprovider, ondersteunen wij zowel de adviseur als verzekeraars bij het succesvol ondernemen. Voor u vinden wij goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Daarom hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van een totaalservice voor adviseurs.

Inkomensadvisering voor zelfstandigen in de praktijk

VKG komt met een mooie actie op am:dag. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen voor de opleiding ‘Inkomensadvisering voor zelfstandigen in de praktijk’ op 22 november 2018. Mail de actiecode naar teammarketing@vkg.com en vraag om deelname aan de opleiding. De actiecode is voor eenmalig gebruik.

Hier vind je de voucher: Voucher-AMDAG-2018-VKG-Academie (pdf)

Dit artikel is gesponsord door VKG. 

> Naar het netwerkdossier: am:bition: the future is bright

Reageer op dit artikel