artikel

Scan: inzicht in uw stressniveau

Branche 276

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Met onder meer: de scan die inzicht geeft in uw stressniveau.

Scan: inzicht in uw stressniveau

Als financieel adviseur wilt u altijd het beste voor uw klanten. U kent als geen ander de waarde van een goed advies en het belang van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar bij wie kunt u terecht als u eens met iemand wilt sparren?

Toenemende werkdruk

Uw vakgebied is sterk in ontwikkeling en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit heeft mogelijk effect op uw manier van werken, de hoeveelheid werk en misschien ook wel op het plezier dat u aan uw werk beleeft. Wanneer uw werkdruk toeneemt kan dit leiden tot allerlei psychische en fysieke klachten. Het is dus belangrijk om uw stressniveau in de gaten te houden en er waar nodig iets aan te doen.

Ga naar elestia.nl/adviseurs en doe de scan.

Dit artikel is gesponsord door Movir. 

 

> Naar het netwerkdossier: am:bition: the future is bright

Reageer op dit artikel