artikel

Smart Home: digitaal én menselijk, hoe werkt dat?

Branche 563

De Smart Home komt eraan en is er om te blijven. Volgens Tim Smeets en Peet Sneekes van Mirabeau betekent dit een leuker, gezelliger én gezonder huis. Maar, zijn we met de smart speakers, schermen en sensoren in huis verzekerd van een beter leven? Wat moet er nog gebeuren en welke rol kunnen verzekeraars hierin spelen?

Smart Home: digitaal én menselijk, hoe werkt dat?

Op am:innosurance 2018 presenteerde Mirabeau de ontwikkelingen voor de Smart Home.
Peet Sneekes en Tim Smeets van Mirabeau werden geïnterviewd over producten en diensten die het leven gemakkelijker, leuker én gezonder maken in huis. Ook zien zij diverse mogelijkheden voor financiële dienstverleners.

Video

Bekijk hieronder de video van Mirabeau.

Dit artikel is gesponsord door Mirabeau.

Reageer op dit artikel