AMpodcast Achter de Gevel - Zakelijkeverzekering.nl

AMpodcast Achter de Gevel - Zakelijkeverzekering.nl

Het overnamenieuws vliegt je om de oren op AMweb. Synergie, schaalvoordeel, private equity: in alle beroering zou je bijna vergeten dat Nederland vol zit met kleine, onafhankelijke assurantiekantoren. Vaak met een eigen pand en etalage in een dorpsstraat. Wie zijn dat? In de nieuwe podcast Achter de Gevel gaat AM op zoek naar deze ondernemers. Hoe kijken zij aan tegen de ontwikkelingen in de adviesbranche?

In aflevering zes gaan we langs bij zakelijkeverzekering.nl. Gehuisvest op Strijp-S; het nieuwste, hipste en modernste stadsdeel van Eindhoven. Decennia de thuishaven van Philips, alleen toegankelijk voor medewerkers en daarom destijds omgedoopt tot de 'Verboden Stad', is het vandaag de dag een plek waar werken, wonen en recreëren moeiteloos samengaan.

Boven zijn koffiebar annex frietzaak zit Willem Schats tegenwoordig met zijn verzekeringskantoor zakelijkeverzekering.nl. We gingen met hem in gesprek over zijn ambities en hoe hij tegen de consolidaties in de verzekeringsbranche aankijkt.

Aäron van der Sanden

Aäron van der Sanden

Redacteur AM