TAF: one-stop-shop voor wonen, werken en leven

TAF: one-stop-shop voor wonen, werken en leven

Bij TAF zijn we van alle markten thuis. We bieden een groot assortiment zodat je goed kunt vergelijken, met scherpe prijzen. Dat is wat een XL-supermarkt aantrekkelijk maakt. Tegelijkertijd zijn persoonlijk contact, betrokkenheid en 'ouderwetse service' net zo belangrijk. TAF biedt het beste van deze twee werelden. Agelopen voorjaar tikten TAF de 600.000 actieve polissen aan. Dat betekent dat we 900.000 mensen beschermen tegen het risico van overlijden en/of arbeidsongeschiktheid.

Een betaalbare overlijdensrisicoverzekering voor iedereen
Met vier risicodragers achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering doet een adviseur elke klant een aantrekkelijk aanbod. Ongeacht leeftijd of verzekerd bedrag. Niet voor niets ontvangen we al 12 jaar op rij 5-sterren van MoneyView. En lukt een aanbod om medische redenen niet meteen? Dan vormt de TAF Maatwerk ORV, in samenwerking met De Hoop, een uitstekend vangnet. Hierdoor kunnen we vrijwel iedereen (99,92%) een aanbod doen.

Altijd een passende arbeidsongeschiktheidsoplossing bij de hypotheek
Als je klant niet meer kan werken door een langdurige ziekte of ongeval, kan dat leiden tot honderden euro's minder inkomen per maand. Met de vier smaken van TAF bied je elke klant een passende oplossing om het financiële risico van langdurige ziekte op te vangen.

Bij arbeidsongeschiktheid de belangrijkste woonlasten doorbetalen, het inkomen aanvullen of de hypotheek aflossen? Wat je ook adviseert, TAF heeft altijd een passende oplossing voor jouw klant:

  1. TAF Maandlastbeschermer
  2. Nieuw! TAF Maandlastbeschermer Zelfstandige, een woonlastenverzekering voor ondernemers
  3. TAF Inkomensbeschermer
  4. TAF Hypotheekbeschermer

De arbeidsongeschiktheidsverzekering die de ondernemer wél wil
Onderzoek wijst uit dat ondernemers wél graag beschermd willen zijn bij arbeidsongeschiktheid, maar niet tegen elke prijs. Ze willen niet kromliggen voor een dure AOV die het hele inkomen verzekert. Wij van TAF begrijpen dat. Daarom verzeker je met de TAF GoedGezekerd AOV alleen wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid: je vaste maandlasten in plaats van je inkomen. Eenvoudig en betaalbaar.

Steeds meer ondernemers kiezen voor de TAF GoedGezekerd AOV omdat:

  • De vaste lasten van de ondernemer beter te voorspellen zijn dan het inkomen.
  • Het allerbelangrijkste is dat het huishouden kan doordraaien als de ondernemer (even) geen inkomen heeft door arbeidsongeschiktheid.
  • Het heel betaalbaar is, niet voor niets ontving onze verzekering dit jaar alweer 5-sterren voor de scherpe prijs van MoneyView.

TAF op Next Level AMDag
TAF is aanwezig op Next Level AmDag. Met onze one-stop-shop staan we voor je klaar om onder het genot van een kopje koffie en iets lekker vertellen we je graag meer over ons productaanbod.