AMdag? Next Level! 1 november in DeFabrique met Gregory Sedoc en nog veel meer

AMdag? Next Level! 1 november in DeFabrique met Gregory Sedoc en nog veel meer

Het mooiste uitje voor de verzekeringsprofessional is compleet vernieuwd! Schrikken? Welnee, handen schudden, borrelen en bijpraten, dat kan natuurlijk nog steeds. Maar we gaan ook de degens kruisen in het Insights Café, waar we onder leiding van Merel Westrik en scherpe spraakmakers de resultaten uit het AM Zomeronderzoek bespreken. Nog niet aangemeld? Doe het vandaag nog!

Rijhulpsystemen. Besparen die verzekeraars nu geld, of kosten ze dat alleen maar? Onderzoeker en AM-columnist Arno Onink laat er zijn licht op schijnen. En hoe kan de AFM verregaande nazorg verlangen van het intermediair, als aanbieders daar de data niet voor geven? Doron Themans legt de vinger op de zere plek in het Insights Café.

En moeten we onze ideeën over duurzame inzetbaarheid bijstellen? Als het aan BrightPensioen-directeur Sjaak Zonneveld ligt, is eerder stoppen met werken niet de heilige graal die we allemaal moeten nastreven: “Pensioen is dood. Leve het tussenpensioen.”

Liever kijken en luisteren naar de beste sportanalist van de Nederlandse televisie? Oud-topatleet Gregory Sedoc neemt je mee 's ochtends al mee in zijn wereld.

Alles weten over Next Level? Meld je hier aan en we zien je dinsdag 1 november in DeFabrique!

Redactie

Redactie