De AMdag gaat niet door in 2021

De AMdag gaat niet door in 2021

Net als vorig jaar moeten we helaas tot de conclusie komen dat ook dit jaar een AMdag met bijna 2.000 bezoekers niet tot de mogelijkheden behoort. Corona is er nog steeds en de partners van de AMdag en de organisatie hebben daarom besloten het fysieke event niet door te laten gaan op 23 november. De digitale variant gaat wel door op 25 november.

Tijdens de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vrijdag 12 november werd duidelijk dat er extra maatregelen genomen zijn om het aantal besmettingen in te dammen.

Omdat wij als organisatie een maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen voor het welzijn van de bezoekers, medewerkers & leveranciers van AMdag 2021 hebben wij in samenspraak en op verzoek van het merendeel van onze partners besloten dat de AMdag op 23 november niet door kan gaan.

We willen natuurlijk nog steeds een succesvolle 30e editie van de AMdag organiseren. Wellicht kan dat later. Informatie daarover volgt nog.

De Digitale AMdag gaat wel door

Overigens gaat de Digitale AMdag op 25 november wel gewoon door. Met sprekers als Cas Verhage (Nh1816), Jennifer Rietveld- Dirksen (Senior Manager Achmea Intermediaire Regie & Distributie Services) en Allegra van Hövell-Patrizi (CEO Aegon Nederland) en een debat rond de AM Intermediair Top 100 met Arie van den Berg (Heinenoord), Lando te Molder (VLC&Partners) en Henri Veldsink (Veldsink groep).