Volg jij AM al op sociale media?

Het gebruik van sociale media zit in de lift. Zijn Instagram en Facebook vooral leuk als tijdverdrijf, LinkedIn en Twitter worden in de professionele wereld vooral gebruikt om op de hoogte te blijven van nieuws, achtergronden bij het nieuws en ontwikkelingen op het professionele vlak. De redactie van AM merkt dat ook. Wekelijks melden zich tientallen nieuwe volgers aan.
Delen:

Twitter is en blijft ongekend populair onder bezoekers van Amweb. Meer dan 10.000 volgers telt AMweb op de microblogsite. Niet zo verwonderlijk omdat Twitter al ruim vijftien jaar bestaat en AMweb al zo ongeveer vanaf de start vrijwel alle nieuwsberichten deelt via dit platform op het wereldwijde web. De redactie produceert op werkdagen berichten die de hele dag door op de website verschijnen en daarmee ook een plek krijgen in de Twitter-tijdlijn, zodat de sector steeds weer wordt gevoed met de nieuwste ontwikkelingen van die dag.

9.366 volgers op LinkedIn

LinkedIn is in opmars. Een jaar geleden had dit platform nog maar de helft van het aantal volgers van Twitter. Volger 9.366 heeft zich eerder vandaag gemeld op LinkedIn. Volg jij AM al op LinkedIn? Dan weet je dat al het nieuws, maar ook achtergrondverhalen, automatisch kunt laten verschijnen in de tijdlijn (feed) op de thuispagina van LinkedIn. Zo ben je snel op de hoogte van alles wat speelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en natuurlijk ook pensioen. Vooral dat laatste onderwerp staat dit jaar helemaal in de belangstelling met de komst van het nieuwe pensioenstelsel.

Meest gelezen berichten gedeeld

Facebook en Instagram zijn duidelijk minder populair onder professionals. Ook de redactie van AM is op deze platformen minder actief. Al worden er wel af en toe berichten op gedeeld. Wil je niets missen? Volg AM dan op Facebook en/of Instagram.