Het nieuwe werken na corona: welke vaardigheden zijn vereist?

Het nieuwe werken na corona: welke vaardigheden zijn vereist?

Je hebt advies en je hebt advíes. De wereld is door technologische ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen flink in beweging. Logisch dat u zichzelf afvraagt, hoe ziet mijn werk er straks uit? En wat vinden mijn relaties dan belangrijk? Als adviseur is het de kunst om vooruit te kijken en zo in te spelen op de veranderingen van morgen. In de gratis whitepaper 'Voorzíe verandering' geeft Avéro Achmea u enkele praktische handvatten.

In de whitepaper gaan we dieper in op het nieuwe werken na corona. Bij hybride werken bepaalt de aard van het werk de locatie. Maar wat is er nodig om dit succesvol te maken voor werkgevers en werknemers? Welke vaardigheden zijn vereist? En welke betekenis krijgen eigen regie en persoonlijk leiderschap? We geven u praktische tips en adviezen, waar u vandaag al mee aan de slag kunt.

Vraag hier de gratis whitepaper aan

Waarde van advies vergroten

De whitepaper wordt u aangeboden door consultants Arno Brons en Gerard Rooks van Voorzie. Met Voorzie helpen we u als adviseur het verschil te maken. Met praktische adviezen, concrete plannen en nieuwe energie. Zo kunt u voor uw relaties duurzaam van waarde zijn. Met advies op maat en rekening houdend met de veranderende omstandigheden. Dat vergroot de waarde van uw advies. Kijk op averoachmea.nl/voorzie.