Dit zijn de 25 verzekeringstalenten van 2020

Wie zijn de 25 grootste talenten uit de verzekeringsbranche? Uit vele tientallen aanmeldingen heeft de redactie van AM 25 young professionals gekozen die een plek hebben verdiend in de AM top 25 verzekeringstalent 2020.
Delen:

De jongeren zijn in de meeste gevallen voorgedragen door hun werkgever, omdat die de verwachting heeft dat de sector in de toekomst meer van hen zal horen. Stuk voor stuk zijn het grote beloften op hun eigen vakgebied. Of ze nu actuaris zijn, jurist, beleidsmedewerker, acceptant, business transformation manager of innovatiemanager; ze hebben gemeen dat de verzekeringswereld het werkterrein is waar ze toekomst in zien.

Niet ouder dan 30

De 25 talenten en hun expertises staan in AM magazine dat vrijdag 23 oktober op de mat valt. De lijst is echter vanaf nu al te downloaden op Amweb. De talenten hebben gemeen dat ze allemaal niet ouder zijn dan dertig en maximaal drie jaar in hun huidige functie actief zijn.

Rondetafelgesprek met 8 talenten

Acht van hen zijn door AM uitgenodigd om met elkaar te discussiëren over de branche waarin ze werken. Gastheer elipsLife ontving de talenten in Hoofddorp voor een rondetafelgesprek. De samenkomst was net voordat strengere coronamaatregelen werden afgekondigd en veel bedrijven hun de deuren sloten.

Lees ook het verslag van het rondetafelgesprek en Hoe richt ik een talentprogramma in?