AMweb
AMweb
Am:hypotheken: de huizenmarkt, de toezichthouder en het weer

Am:hypotheken: de huizenmarkt, de toezichthouder en het weer

Welke rol speelt Funda in de toekomstige woning-en hypotheekmarkt? Wat ziet de AFM als best practices in het activeren van klanten met een aflossingsvrije hypotheek? En welke rol pakt de hypotheekspecialist in een duurzame klimaatstabiele toekomst? Op dinsdag 25 juni volgen de antwoorden op deze vragen tijdens am:hypotheken in De Fabrique in Utrecht.

Am:hypotheken: de huizenmarkt, de toezichthouder en het weer

Namens Funda zal Tjerk de Boer het woord nemen, hij is head of strategy & business development bij de bekende website. Hoe ziet hij de rol van Funda? Verandert die? Komt er in de toekomst bijvoorbeeld één loket voor huis en hypotheek? Vanuit de toezichthouder is manager supervision of retail lending and borrowing Zdenka van Schaik present. Zij deelt de laatste inzichten van de AFM over aflossingsvrije hypotheken maar gaat ook in op financiering van verduurzaming. Meteoroloog Helga van Leur, expert op het terrein van duurzaamheid, klimaat en gedrag, haakt daar mooi op in met haar verhaal over duurzaamheid en de rol die de hypotheekspecialist daarin volgens haar zou kunnen pakken.

Denktank

Belangrijk onderdeel van am:hypotheken is de Pressure Cooker: een aantal hypotheektalenten gaat met elkaar nadenken over belangrijke vraagstukken in de hypotheekmarkt. Aan het einde van de dag delen zij hun bevindingen. Ook eten zij ’s avonds mee tijdens het aansluitende am:hypothekendiner waar in een plezierige ambiance verder gepraat, gediscussieerd en genetwerkt kan worden. Tafeltickets en middagtickets zijn hier verkrijgbaar.