nieuws

Chubb webinar over ICT-bedrijven: veelvoorkomende risico’s en schadevoorbeelden

Schade 1209

Eind 2017 waren er ruim 74.000 ICT-bedrijven in Nederland. Daarmee is ruim 4,5 procent van de Nederlandse bedrijven actief in de ICT-sector. Deze bedrijven, groot en klein, hebben te maken met specifieke en snel veranderende risico’s. Ze rekenen op hun assurantietussenpersoon om hen hierover te adviseren. Daarom organiseert Chubb op 26 september aanstaande een webinar voor tussenpersonen: ‘Behind the scenes bij ICT-bedrijven’.

Chubb webinar over ICT-bedrijven: veelvoorkomende risico’s en schadevoorbeelden

Tijdens het webinar reikt Chubb informatie en handvatten aan die tussenpersonen kunnen gebruiken bij de voorlichting van ICT-bedrijven en zal worden stilgestaan bij veelvoorkomende risico’s. Denk hierbij aan financiële schade als gevolg van het geven van verkeerd advies, het niet of te laat opleveren van een project of bijvoorbeeld het niet beschikbaar zijn van systemen waarvoor doorgaans wel uptime garanties worden afgegeven. Ook zal Chubb concrete schadevoorbeelden en verzekeringsdekking en diensten behandelen.

Aanmelden

Bezoek de aanmeldpagina van het webinar voor meer informatie en registratie.

Reageer op dit artikel