nieuws

Kate Raworth spreker tijdens Chubb Benelux Risk Forum 2019

Schade 1511

Klimaatverandering en geopolitieke instabiliteit domineren de krantenkoppen. Mondiale risico’s worden complexer en zijn steeds meer met elkaar verweven. Het risicolandschap verandert voortdurend, inclusief de kansen en bedreigingen die dit met zich meebrengt. Het thema van Chubb’s jaarlijkse Benelux Risk Forum, exclusief voor risk en insurance managers, is dit keer dan ook ‘Navigating uncertainty’.

Kate Raworth spreker tijdens Chubb Benelux Risk Forum 2019

Welke factoren zijn belangrijk bij de beoordeling van risico’s? Welke maatregelen kunt u nemen om uw organisatie te beschermen? De sprekers dit jaar bieden waardevolle inzichten waarmee risk & insurance managers de continuïteit van hun organisatie kunnen borgen. En leiderschap en visie kunnen tonen.

Donut economie

Chubb is bijzonder trots dat Kate Raworth dit jaar de keynote spreker is. Kate noemt zichzelf een afvallige econoom: het huidige economische denken biedt volgens haar geen antwoorden op de uitdagingen van de 21e eeuw. Kate richt zich op de vraag welke economische mindset nodig is om die uitdagingen wél het hoofd te kunnen bieden. Haar model, de donut economie, is internationaal veel geprezen en haar inzichten zijn bijzonder actueel.

Chubb Benelux Risk Forum 2019

Deelname gratis

Het Chubb Benelux Risk Forum is exclusief voor risk en insurance managers. Het vindt plaats op 28 maart in Brussel, in het centraal gelegen The Hotel Brussels. Dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis, presentator bij BNR Nieuwsradio. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich hier aanmelden.

Masterclass

In de ochtend voorafgaand aan het Risk Forum organiseert Chubb haar jaarlijkse masterclass voor jonge verzekeringsprofessionals. Dit jaar gaat de masterclass over actuarieel beprijzen: hoe bepaal je de prijs van een risico? Ook risk & insurance managers zijn welkom om de masterclass bij te wonen. Meer informatie vindt u hier.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel