Heb jij je al aangemeld voor de AM Verzekeringsrally?

Heb jij je al aangemeld voor de AM Verzekeringsrally?

Mooie auto's, het voorjaar, de Veluwe, en je vakgenoten. Wat wil je nog meer? Op de AM Verzekeringsrally tref je het allemaal. Op dinsdag 17 mei brengt AM tijdens dit nieuwe evenement jong en oud bij elkaar. Aanmelden kan vanaf nu. Heb je een begeerlijke oldtimer, een hypermoderne EV, of wil je een keer een mooie klassieker huren? Alles is mogelijk.

Bij rally's denk je misschien aan de FIA World Rally Championship; zo snel mogelijk een moeilijk parcours afleggen in een daarvoor aangepaste auto. Bij de AM Verzekeringsrally gaat het daar juist niet om. Hier is het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden. Dit doe je met de instructies en opdrachten in het routeboek, samengesteld door een professionele rally-organisator.

Landelijke wegen

De route wordt uitgezet op de openbare weg over de prachtige Veluwe, meestal landelijke wegen. Deelnemers van de AM Verzekeringsrally dienen zich dan ook strikt te houden aan de geldende verkeersregels. Tijdens het rally rijden staat teamspel voorop; de communicatie tussen bestuurder en navigator is van groot belang om goed te finishen.

Voor en na de rally is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met collega’s uit de complete verzekeringsbranche. Meer weten? Alle informatie over de AM Verzekeringsrally vind je hier.

Redactie

Redactie