Week van AM: het programma van dag 4

Week van AM: het programma van dag 4

De vierde dag van De Week van AM is aangebroken en begint met Jaap de Louw (Avéro Achmea), bij wie we in de rode Fiat 500 stappen. Hij rijdt door het land om adviseurs te interviewen over digitaal samenwerken. In de tweede van drie afleveringen gaat Jaap bij Chantal Haagmans van de Summa Groep op bezoek.

Om 9.30 uur vindt een webinar plaats over gedigitaliseerd klantcontact. Het wordt vaak als onpersoonlijk beschouwd, maar is de klant wel altijd op zoek naar persoonlijk contact?

Netwerkmomenten

Gedurende de dag zijn er één of meerdere netwerkmomenten gepland. Vandaag is dat bijvoorbeeld van 9.50 tot 11.00 uur en van 15.40 tot 16.00 uur. Je kunt dan een speeddate aangaan in de netwerklounge of het partnerplein bezoeken om in gesprek te gaan met de partners. Ook buiten deze tijden kun je op het partnerplein en in de netwerklounge terecht.

Carolien Klein-Willink (ASR) en Stephan van Vuren (Airhub) gaan om 11.00 uur met elkaar in gesprek over de toepassingen van drones in de verzekeringsbranche en wat ze kunnen betekenen voor de toekomst van mobiliteit.

Dagelijks Journaal

Elke dag om 12.00 uur neemt presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) het belangrijkste nieuws uit de verzekeringswereld met je door. Het nieuws wordt samengesteld door de redactie van AM.

Ondernemen doe je samen

Na het AMweb Journaal volgt dagelijks van 12.15 tot 12.45 uur een inspiratie vlog en live sessie met NN-hardloopambassadeur Erben Wennemars. Hij daagt je uit na te denken over thema’s die bij jou als adviseur én ondernemer spelen. Inclusief inspirerende voorbeelden uit zijn carrière.

Het programma wordt vervolgd met een iTalk over Conversational Analytics en NLP vanaf 12.45 uur. Hoe haal je de essentie uit mails, appjes en telefoongesprekken? En hoe kun je snel reageren? Tijdens de webinar van Turien & Co. Assuradeuren om 13.00 uur gaat Jannie Benedictus in gesprek met Ron Kok en Jan Hamburger over 50 jaar high end verzekeren.

Gewoon een goede klantbeleving

Sonja Stalfoort, auteur van de bestseller 'De klant-energieke organisatie' en een energiek spreker, laat om 13.30 uur zien hoe klanten jouw bedrijf positief kunnen laden. En hoe je op een pragmatische wijze jouw bedrijf in een stroomversnelling brengt.

Ontdek tussen 14.15 en 14.35 uur wat WA-direct en cyber gaan betekenen voor de verzekeringsmarkt. Aansluitend daarop vertelt Voogd & Voogd alles over de voordelen van samenwerken met een serviceprovider.

In gesprek met Steven

Steven van Belleghem vertaalt digitale trends naar inzichten voor bedrijven en combineert hierbij klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke maat. Jack Hommel (Avéro Achmea) gaat met hem in gesprek om 15.00 uur.

Op de bank met Jort

Tijdens De Week van AM komt dagelijks een nieuwe gast op de bank zitten met Jort Kelder. Vandaag is dat de ceo van De Goudse, Geert Bouwmeester. Deze reportage duurt van 16.00 tot 16.30 uur.

Terugkijken

Heb je een sessie gemist? Geen zorgen, bijna alle sessies zijn vanaf de volgende dag hier terug te kijken.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM