Het is zover: vandaag start De Week van AM!

Het is zover: vandaag start De Week van AM!

De Week van AM is van start gegaan. Het programma zit bomvol interactieve sessies, interessante webinars, podcasts en reportages. Ontdek vandaag alles over innovatie bij De Goudse, de samenwerking tussen de Rabobank en het intermediair, en de toekomst van verzekeren. We nemen het programma van maandag 23 november met je door.

De week begint met de sessie 'Pensioenakkoord geeft tijd en ruimte' van Adfiz om 9.00 uur, gevolgd door de eerste sessie van een reeks van vijf over innovatie van De Goudse vanaf 10.00 uur. Tussen 11.00 en 11.30 uur gaat Jort Kelder in gesprek met voice expert Maarten Lens-Fitzgerald tijdens ‘Op de bank met Jort’.

Netwerkmomenten
Gedurende de dag zijn er een aantal netwerkmomenten gepland. Vandaag is dat bijvoorbeeld van 11.30 tot 12.00 uur en van 15.20 tot 16.00 uur. Je kunt dan een speeddate aangaan in de netwerklounge of het partnerplein bezoeken om in gesprek te gaan met de partners. Ook buiten deze tijden kun je op het partnerplein en in de netwerklounge terecht.

Dagelijks Journaal
Elke dag om 12.00 uur neemt presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) het belangrijkste nieuws uit de verzekeringswereld met je door. Het nieuws wordt samengesteld door de redactie van AM.

Ondernemen doe je samen
Na het AMweb Journaal volgt dagelijks van 12.15 tot 12.45 uur een inspiratie vlog en live sessie met NN-hardloopambassadeur Erben Wennemars. Hij daagt je uit na te denken over thema’s die bij jou als adviseur én ondernemer spelen. Inclusief inspirerende voorbeelden uit zijn carrière.

Het programma wordt vervolgd met de reportage ‘Rabobank en intermediairs: Samen maken we steeds meer mogelijk’ om 13.00 uur. Tijdens de webinar met innovatieve businesspartner Voogd & Voogd van 14.00 uur leer je hoe Artificial Intelligence (AI) de adviseur nu en in de toekomst kan ondersteunen.

Vanaf 15.00 uur wordt er stevig gedebatteerd over ‘De pijn van een harde markt’. Want opnieuw zien verzekeraars, makelaars en intermediairs dit jaar flinke premieverhogingen in de zakelijke markt. Na het dagelijkse netwerkmoment gaan we om 16.00 uur over op ‘De toekomst van verzekeren’ met futuroloog Richard van Hooijdonk.

De dag sluit af met een webinar over digitalisering, waarin dr. Fred de Jong en Harmen Vollmuller (RISK) antwoord geven op de vraag of het intermediair klaar is voor de (digitale) toekomst.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM