Webinar: 'Voorzíe verandering: het kantoor van de toekomst'

Webinar: 'Voorzíe verandering: het kantoor van de toekomst'
Webinar: het kantoor van de toekomst

Door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen zien adviseurs hun wereld veranderen. Corona doet daar nog een schepje bovenop. We werken massaal vanuit huis en de verwachting is dat deze trend doorzet. Als adviseur is het de kunst vooruit te kijken en in te spelen op deze nieuwe manier van werken. In een serie van twee webinars van Avéro Achmea ontdekt u hoe.

Leer alles over het kantoor van de toekomst

De kans is groot dat we niet meer terugkeren naar kantoor zoals normaal was. Hoe ziet mijn werkplek er straks uit? Hoe doe ik dat met leiderschap en teambuilding? Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit en wat is daar voor nodig? Dat ontdekt u op donderdag 17 juni tijdens het 1e webinar ‘Voorzíe verandering: het kantoor van de toekomst’.

Samenwerken en leiderschap

Het 2e webinar vindt plaats op donderdag 1 juli. Daarin leert u wat het nieuwe werken betekent voor samenwerken en leiderschap. Het webinar biedt praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Aanmelden webinars

Wilt u er ook bij zijn? Schrijf u dan gratis in via onderstaande link:

Schrijf u nu gratis in  >

Whitepaper Voorzíe verandering

Bij hybride werken bepaalt de aard van het werk de locatie. Maar wat is er nodig om dit succesvol te maken voor werkgevers en werknemers? Welke vaardigheden zijn vereist? En welke betekenis krijgen eigen regie en persoonlijk leiderschap? In de gratis whitepaper ‘Voorzíe verandering’ geeft Avéro Achmea alvast enkele praktische handvatten.