artikel

Finance Run: het leukste event van de financiële wereld

Branche 1019

Het leukste event? Of is de Finance Run het sportiefste event van de financiële wereld? Dat ben je al snel als je het enige sportieve netwerkevent bent, en dan loopt iedereen ook nog met LEF! Of beter gezegd voor Stichting LEF, in de eerste vijf edities is er meer dan € 100.000 voor LEF opgehaald.

Finance Run: het leukste event van de financiële wereld

LEF staat voor Leven en Financiën, de stichting zet zich in voor financieel bewustzijn onder jongeren. Op ROC ’s geeft LEF de mbo-studenten lessen om ze bewust te maken van het belang om goed om te gaan met geld en schulden te voorkomen.

Deze lessen worden gegeven door vrijwilligers werkzaam in de praktijk als financieel professional. Deze vrijwilligers worden goed opgeleid door de stichting en de lessen worden door de studenten als uitstekend geëvalueerd.

Zesde editie

De Finance Run is jaarlijks op de eerste vrijdag van september, dit jaar dus op vrijdag 6 september. De start is bij Grand Café de Bosbaan, in het Amsterdamse Bos.

De Finance Run – dit jaar al de zesde editie – is het enige echte sportieve netwerkevenement voor de gehele financiële branche en een uitstekende gelegenheid voor een gezonde manier van zaken doen: na een sportieve prestatie onder het genot van een drankje en hapje netwerken.

Programma

Het programma start op 6 september om 13.30 uur met de FD Halve Marathon. Aansluitend starten om 16.00 uur de 5 km en 10 km samen en begint ook The Friday Move met Wilfred Genee.

Na de finish wordt er geborreld en gegeten, de prijzen worden uitgereikt nadat de veiling voor LEF heeft plaatsgevonden, met hele leuke kavels.

De gehele dag draaien de neven van DJ Djeff een marathonset van begin tot het einde om 21.00 uur.

Vorig jaar hadden we 850 deelnemers, dit jaar gaan we voor de 1.000 lopers! Doe jij ook mee?

Inschrijven kan individueel en als bedrijfsteam.

Dit artikel is gesponsord door JBG EC – Finance Run of Free Style.

Reageer op dit artikel