artikel

Whitepaper: versterk uw concurrentiepositie met API-technologie

Branche 372

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een whitepaper van Faster Forward.

Whitepaper: versterk uw concurrentiepositie met API-technologie

Uw klanten eisen digitaal steeds meer. Net als u, zijn ze gewend om zo’n beetje alles op het web of via een app te regelen: eten bestellen, boodschappen doen, Netflixen, socializen, vakanties vergelijken en boeken, bankzaken regelen, producten vergelijken en bestellen… En dat willen ze altijd snel, makkelijk en zonder onnodige invoer van gegevens doen. Anders klikken of swipen ze zo naar de concurrent.

Hoe is dat bij uw dienstverlening? Kan uw klant al volledig digitaal bij u terecht? U denkt dat dit onhaalbaar is? Dat het enorm veel geld kost? En dat u volledig nieuwe applicaties moet bouwen om uw klant veilig en soepel toegang te geven tot alle benodigde informatie, uw eigen systemen en eventueel gegevens van derden? Dat alleen grote (online) spelers dit kunnen?

Gratis whitepaper

Dan hebben we goed nieuws voor u: de digitale transformatie van uw organisatie is écht wel haalbaar en betaalbaar. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper: Versterk uw digitale concurrentiepositie met API-technologie – eenvoudig, schaalbaar, betaalbaar (pdf)

Reageer op dit artikel