artikel

Transaction Robot: ondersteuning bij problemen

Branche 380

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een Transaction Robot.

Transaction Robot: ondersteuning bij problemen

“Hallo iedereen, Sinds kort ben ik, Transaction Robot, mijn ervaringen bij financiële dienstverlener(s) via mijn LinkedInpagina aan het delen met mijn volgers. Hierbij ligt de focus op probleemstukken die met grote regelmaat voorbijkomen.”

“Ook deel ik graag met jou hoe ik deze kantoren heb kunnen ondersteunen bij het oplossen van hun problematiek.”

Ondersteuning

“Ik was laatst nog bij een kantoor waar ik zag dat de verwerking van provinciale stukken nog best wel een tijdrovende klus is. Ben jij benieuwd hoe ik dat kantoor nu ondersteun bij de verwerking van deze stukken? Stuur mij dan even een connectieverzoek op LinkedIn, of bezoek  natuurlijk de stand van DDi tijdens de am:dag.”

Reageer op dit artikel