artikel

Flyer: alle productinfo van Conneqt

Branche 730

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een flyer met productinfo van Conneqt.

Flyer: alle productinfo van Conneqt

Conneqt, voorheen als distributiemanager opererend onder de naam Hypotrust, ontwikkelt en onderhoudt al sinds 1993 een hoogwaardig ‘eigen’ distributienetwerk van financieel adviseurs. Hiermee zorgt het bedrijf al bijna een kwart eeuw voor het grootste marktbereik, uitstekende conversieprestaties en een laag debiteurenrisico.

Van eerste non-bank naar distributiemanager

Gemeten naar marktaandeel staan we stevig in de top tien. De basis van dit succes is de primaire focus op de particuliere eindgebruiker van onze woninghypotheken, met als doel de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Die ambitie legt de lat voor de kwaliteit voor de gehele keten. Met deze ervaring heeft het bedrijf een brede kijk op de Nederlandse woning en hypotheekmarkt. Conneqt faciliteert meerdere investeerders tegelijk, met een portefeuille van ruim € 17 miljard en inmiddels meer dan 100.000 actieve klanten.

Kenmerkend voor alle hypotheekproducten van Conneqt zijn de scherpe rente en de moderne producteigenschappen. Vanzelfsprekend vinden samenstelling en actief beheer hiervan in regelmatig overleg plaats met de achterliggende investeerders. Op die momenten blijkt eens te meer de toegevoegde waarde die Conneqt biedt bij het volgen van actuele bewegingen in de woningmarkt, hypotheekvraag of kapitaalmarktrente.

Bekijk hier de flyer met productinfo: Conneqt-Productoverzicht-oktober 2018

Reageer op dit artikel