Vandaag is het zover: AM Next Level

Vandaag is het zover: AM Next Level

Het wachten is voorbij: vandaag gaan we ‘Next Level’. DeFabrique in Utrecht staat de hele dag in het teken van de vernieuwde AMdag. Vertrouwd netwerken en borrelen, maar dan nog beter. Met onder meer AM Insights 2022, het nieuwe onderzoek van AM, en het First Dates Café, een plek vol potentiële nieuwe contacten (zonder de camera’s). Lees verder en ontdek wat er allemaal op het programma staat.

Wat kun je verwachten van AM Next Level?

Het AM Insights Café: een oergezellige kroegsetting met eerlijke en inspirerende gesprekken over onderzoeksresultaten van AM Insights 2022. Dit is een nieuw onderzoek van AM in samenwerking met Miles Research dat ingaat op duurzaamheid, vitaliteit, mobiliteit en digitalisering. Schuif aan en ga het gesprek aan! Oud-topsporter, analist én vitaliteitscoach bij de politie Gregory Sedoc komt onder meer vertellen over vitaliteit op de werkvloer. En Arjan Nollen van Nationale-Nederlanden, gaat in gesprek met AM-hoofdredacteur Bart van de Laak en het publiek over duurzaamheid.

In het Circus der inspiratie kun je terecht voor korte, energieke TED talks. We nemen je, in acts van 15 minuten, mee door verschillende thema’s. Zo legt Hans van Kooten van VCN uit dat we minder moeten verzekeren en Piet Lems van NN gaat het hebben over duurzaam bouwen. Bekijk het hele programma.

Onderuitgezakt in een heerlijke stoel en onder het genot van een hapje eten luister je naar de een uiteenlopend assortiment aan podcasts. Ontdek wat werk boeiend houdt in I AM Young Insurance met gasten Mandy van der Zalm, chief broking officer bij Aon, en claims handler property bij HDI, Joey Vermeulen. Of ga mee op de koffie bij Majan van Riessen, eigenaar van Varias Verzekeringen, in Achter de Gevel. Bekijk wat je nog meer kunt verwachten in de Luisterdoos.

Het First Dates Café: netwerken, maar dan next level. Zonder de camera’s, maar met het gemak van de netwerkapp waarin je gemakkelijk een ‘speeddate’ inplant. Vergeet ook de Kijkdoos niet en het speciale programma voor leden van Young InSurance. Veel plezier!

Redactie

Redactie