AMhypotheken is over 1 week; nog enkele tickets beschikbaar

AMhypotheken is over 1 week; nog enkele tickets beschikbaar

Over precies een week is het zover. Die dag (dinsdag 27 september) komt de hypotheekbranche samen in de Johan Cruijff Arena om elkaar te spreken over uitdagingen in de sector: de energiecrisis en maatwerk. Maar ook: met oud-voetballer Jan van Halst op de grasmat staan, een innovation tour door het stadion en een afsluitend netwerkdiner. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus meld je snel aan!

Wat gaan we doen? Jarenlang was Jeroen Pels (Triodos Bank) een roepende in de woestijn. Zijn oproep om prudenter om te gaan met het financieren van tochthuizen werd vaak afgedaan met ‘het recht om een trui te dragen.’ Inmiddels zien veel Nederlandse gezinnen in een slecht geïsoleerd huis met angst en beven de winter tegemoet. Triodos heeft het financieringsbeleid al aangepast op energielabels. Wat kunnen geldverstrekkers en adviseurs daarvan leren? Pels vertelt het.

Wat nog meer? We gaan in gesprek met Karin Polman (Florius), Paul Bänziger (Syntrus Achmea/Centraal Beheer), Willem Oudijk (Rabobank) en oud-VVD-Kamerlid en kersverse NHG-directeur Roald van der Linde.

Bekijk hier het complete programma.

Let op! Er zijn twee soorten kaarten beschikbaar. De hele dag inclusief diner en innovation tour. En een halve dag, met alleen het middagprogramma met onder anderen Jeroen Pels en Jan van Halst.

Redactie

Redactie