Sterker door samenwerking; wat zijn de voordelen van KSC voor intermediairs?

Sterker door samenwerking; wat zijn de voordelen van KSC voor intermediairs?
John Vennix: "Voor jou als intermediair creëren we tijdwinst, beter rendement en de zekerheid van tevreden klanten, nu en in de toekomst."

Krediet Service Center (KSC) is de jongste serviceprovider consumptieve en zakelijke kredieten in het Nederlandse intermediaire landschap. Het bedrijf draagt ruim 100 jaar kredietervaring met zich mee. Kredietervaring die ze zowel vanuit hun commerciële binnendienst als vanuit de commerciële buitendienst met je willen delen. 'Sterker door Samenwerking' is niet voor niets hun slogan.

"Samenwerken met KSC zorgt voor een onafhankelijk advies en het beste aanbod voor je klant", begint John Vennix, commercieel directeur enthousiast met zijn verhaal. "Voor jou als intermediair creëren we tijdwinst, beter rendement en de zekerheid van tevreden klanten, nu en in de toekomst."

Eigen loket voor alle kredietaanvragen

Vennix: "Naast het invullen van de financiële wensen van je particuliere klant heeft KSC ook een eigen loket voor alle kredietaanvragen voor je zakelijke klant. Met ruim 1,3 miljoen zzp'ers in Nederland is dat een niet te onderschatten doelgroep. Een doelgroep die meer dan ooit aan je deur kan kloppen om zowel privé als zakelijk financieel geholpen te worden."

Enkele voorbeelden

Voorbeelden? Zakelijk kun je denken aan een rekening-courantfaciliteit voor extra werkkapitaal, een financial lease van kleiner werkmaterieel waaronder de bedrijfsauto of equipment lease voor het grotere werkmaterieel zoals bijvoorbeeld een hijskraan. Ook kun je je klant helpen met het sneller incasseren van zijn rekening door middel van factoring.

"De financiering van zakelijk onroerend goed voor eigen gebruik of als belegging gaan we niet uit de weg. We hebben inmiddels met een kleine 30 zakelijke kredietaanbieders een directe samenwerking", vertelt Vennix.

One stop-shopping

"One-stop-shopping als het om geld gaat, één loket voor zowel je particuliere als je zakelijke klant", besluit John Vennix. Om een klein tipje van de sluier op te lichten van dat wat KSC jou allemaal kan bieden hebben ze een flyer samengesteld. Die kun je hier downloaden:

Dit artikel is gesponsord door KSC

De AMdag was een groot succes! Lees meer artikelen die zijn verschenen rondom de AMdag in het dossier AMdag2022.