Schrijf je in voor de NVGA AM Innovatieprijs 2022

AM en de NVGA hebben opnieuw de handen ineengeslagen om de innovatiekracht binnen de volmachtbranche te stimuleren. In april wordt daartoe de NVGA AM Innovatieprijs uitgereikt tijdens het NVGA-congres. AM en de NVGA zijn op zoek naar innovatieve oplossingen die de efficiency in het volmachtkanaal aanwakkeren. Inschrijven kan nu.
Delen:

“Het is heel belangrijk dat wij als branche blijven innoveren en dat de NVGA dit als brancheorganisatie stimuleert en faciliteert”, zegt NVGA-bestuurslid en portefeuillehouder Innovatie Valentina Visser. “Dat geldt overigens niet alleen voor volmachtbedrijven, maar voor iedereen die werkzaam is binnen de keten. We moedigen daarom verzekeraars en andere ketenpartners, zoals toeleveranciers of startups met een goed idee ook aan om zich in te schrijven.”

Podium voor de winnaar

De prijs dient als podium voor de winnaar. Alexander van Eerden, ceo van Building Blocks en winnaar van de innovatieprijs van 2019, zegt dat het winnen van de prijs een tweeledig effect heeft. “Allereerst was het voor onze bestaande klanten een bekrachtiging van hun keuze voor ons. We zijn een relatief jonge partij en de prijs gaf het effect van een keurmerk”, zegt hij. “Daarnaast gingen er na het winnen van de prijs veel deuren voor ons open bij nieuwe opdrachtgevers. Het winnen van de innovatieprijs heeft ons dus zeker veel gebracht.”

Nieuwe vormen van samenwerking

Dat de prijs alleen interessant zou zijn voor bedrijven die iets in de IT doen, is volgens Visser onterecht. “We denken bij innovatie al gauw aan een nieuwe app of IT-oplossing, maar nieuwe vormen van samenwerking, procesvormgeving of klantbediening zijn uiteraard ook welkom.”

Inschrijving voor de NVGA AM Innovatieprijs is mogelijk tot 14 januari 2022.