Masterclass Young InSurance moet jonge verzekeringsprofessionals succesvoller maken

Masterclass Young InSurance moet jonge verzekeringsprofessionals succesvoller maken

Hoe word je als jonge verzekeringsprofessional succesvoller? Op donderdag 16 september is dit de vraag waar young professionals een antwoord op kunnen verwachten op de LIVE Chubb Young Insurance Masterclass die dan in Breda wordt gehouden.

De netwerkorganisatie van verzekeringsprofessionals tot 35 jaar hoopt de komende tijd weer diverse activiteiten te kunnen houden, waarin ontmoeten en het delen van ervaringen centraal staan. De coronacrisis en daardoor het noodgedwongen thuiswerken zijn aanleiding voor de masterclass.

Hoe kunnen we ons beter voorbereiden?

Veel mensen hebben onder vaak uitdagende omstandigheden thuisgewerkt. Wat hebben we anders gedaan? Wat werkt en wat niet? Wat is er veranderd en wat moet er nog veranderen? En hoe kunnen we ons beter voorbereiden wanneer er weer een soortgelijke situatie ontstaat? Deze en andere vragen staan centraal op de gratis toegankelijke masterclass. Richard van der Put, Kevin Smith, Cara Brown en Hugo Crul betreden het podium en bieden de deelnemers aan de masterclass inzichten en tools om young professionals nog succesvoller te laten worden.

Hoe word je stressbestendiger?

Van der Put is gezondheids- en mindsetexpert én vechtkunstenaar. Hij laat zien hoe je stressbestendiger, succesvol en zen tegelijk kunt zijn. Smith en Brown van Chubb vertellen hoe het risicolandschap de afgelopen jaren aanzienlijk is geïntensiveerd en hoe vooral de maatschappelijke onrust in frequentie en ernst is toegenomen. Ze geven een overzicht van trends en risico's op het gebied van stakingen, rellen en burgerlijke onrust. Onderhandelingsexpert Crul deelt de geheimen van succesvolle onderhandelingen, helpt om partnerschappen aan te gaan en samen problemen op te lossen.

Annet van den Berg

Annet van den Berg

(Eind)redacteur AM