Trendrapport arbeidsongeschiktheid en verzekeren

Trendrapport arbeidsongeschiktheid en verzekeren

In deze roerige tijden staat het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit bovenaan de agenda van veel ondernemers. Want wat gebeurt er als een ondernemer langdurig uit de roulatie is? Wie neemt zijn dan werk over? In dit trendrapport geven we antwoord op deze vragen. Ook behandelen we de belangrijkste ontwikkelingen omtrent arbeidsongeschiktheid. Deze zetten we overzichtelijk voor u op een rij. Zo voorziet u uw relaties van gericht en goed onderbouwd advies, gebaseerd op de actualiteit. Het trendrapport bevat uitgebreide informatie over: 5 grote en actuele trends op het gebied van arbeidsongeschiktheid. De mogelijke gevolgen van deze ontwikkelingen voor uw relaties.

In deze roerige tijden staat het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit bovenaan de agenda van veel ondernemers. Want wat gebeurt er als een ondernemer langdurig uit de roulatie is? Wie neemt zijn dan werk over?

In dit trendrapport geven we antwoord op deze vragen. Ook behandelen we de belangrijkste ontwikkelingen omtrent arbeidsongeschiktheid. Deze zetten we overzichtelijk voor u op een rij. Zo voorziet u uw relaties van gericht en goed onderbouwd advies, gebaseerd op de actualiteit.

Het trendrapport bevat uitgebreide informatie over:

  • 5 grote en actuele trends op het gebied van arbeidsongeschiktheid.
  • De mogelijke gevolgen van deze ontwikkelingen voor uw relaties.
  • Hoe u als adviseur op deze actualiteiten inspeelt tijdens een gesprek en uw relaties voorziet van gericht advies,

Vraag hier het trendrapport aan

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.