Week van AM: een terugblik op de derde dag

Week van AM: een terugblik op de derde dag

De Week van AM is doormidden. We kijken wederom terug op een mooi programma met als hoogtepunt de bekendmaking van de top 10 grootste intermediairs, die voorafgaand aan het Top 100 live debat bekend werd gemaakt. We blikken terug op de sessies van woensdag 25 november. Aanmelden voor de Week van AM kan overigens nog steeds.

We hadden het plezier vanochtend virtueel op pad te mogen met Jaap de Louw (Avéro Achmea), die op bezoek ging bij productmanager Zorg en Inkomen bij Aon, Wendy de Wit. Daarna zagen we het energieke optreden van de twee trendverkenners en innovatieversnellers van The Fountainheads: commercieel directeur Bernardo Walta en innovatiemanager Joost Storms van De Goudse.

Tijdens een interessante webinar van Lemonade vertelde Daniel Schreiber, medeoprichter en ceo, over de geschiedenis van verzekeringen. Waarna redacteur Bart van der Laak hem nog een aantal vragen stelde. De Goudse nam ons daarna mee naar ‘de wondere wereld van quantum computing’.

Na de bekendmaking van de top 10 grootste intermediairs gingen Arie van den Berg, Henri Veldsink en Wilfred Mooij met elkaar in debat, onder leiding van hoofdredacteur Theo van Vugt. Met thema’s als actieve transparantie, de relatie met de verzekeraar en de fusietrend binnen de branche.

De dag sloot af met een informatieve e-lecture van professor Strategisch Leiderschap Bob de Wit over het digitale tijdperk.

Aanmelden is nog mogelijk

Nog niet aangemeld voor De Week van AM? Je kunt je de rest van de week nog aanmelden via deweekvan.amweb.nl.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM