Week van AM: dit was de tweede dag

Week van AM: dit was de tweede dag

De Week van AM is in volle gang en ook vandaag stonden weer tal van interessante sessies op het programma. Heb je sessie gemist of wil je deze nog een keer bekijken, hieronder zijn alle terug te kijken sessies van dinsdag 24 november te vinden. Aanmelden voor de Week van AM kan ook nog steeds.

Na het netwerkmoment van 9.00 uur kon je een live webinar volgen over Podium, het nieuwe digitale samenwerkingsplatform van Avéro Achmea. Ook gingen we op bezoek bij APC Holland, waar te zien was hoe het bedrijf adviseurs van dienst is met innovatieve producten. In de reportage van 11.30 uur gingen Paul Nijssen en Arjen Bijlsma (ASR) in gesprek met Alex van Scherpenzeel (ANBO) over de seniorenproblematiek in de woningmarkt.

Tijdens de iTalk kon je alles leren over blockchain als consent en RISK legde in een reportage uit waarom het inzet op de verbreding van het productaanbod voor adviseurs. Alles weten over waarom de MKB verzuim-ontzorgverzekering in 2021 een succes wordt? Kijk dan de webinar terug.

In de videoboodschap van Minister Wopke Hoekstra, sprak hij zich onder meer uit over actieve provisietransparantie. “U werkt in een sector die kan bijdragen aan de financiële weerbaarheid van huishoudens. Net als de maatschappij, verwacht de politiek van u dat u altijd goed blijft kijken naar het grote belang van en voor consumenten.”

De dag sloot af met een gesprek tussen hoofredacteur Theo van Vugt en Matthijs Mons van Yellowtail over de hypotheekmarkt in 2025.

Aanmelden is nog mogelijk

Alle deelnemers aan De Week van AM krijgen de Top 100 Intermediair toegestuurd. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds op: deweekvan.amweb.nl

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM