Week van AM: meer dan 2.400 aanmeldingen

Week van AM: meer dan 2.400 aanmeldingen

Maandag begint de Week van AM. Een digitaal programma met meer dan vijftig onderdelen. Inmiddels hebben zich al meer dan 2.400 mensen aangemeld.

Van 23 tot 27 november is de Week van AM. In totaal zijn er 53 digitale programma-onderdelen. Met inhoudelijke bijdragen van sponsoren en de redactie van AM.

Zo zitten Eveline Ruinaard (Kifid), Marc van Nuland (Aon), Felix Tenniglo (Independer) en Geert Bouwmeester (De Goudse) op de bank bij Jort Kelder. Spreekt minister Wopke Hoekstra ons toe en zijn er debatten over de harde zakelijke markt en met drie intermediairs uit de AM Top100. Woensdagmiddag 25 november maken we ook de lijst van 100 grootste intermediaire advieskantoren bekend.

Er is een dagelijks journaal met Rens de Jong en de hypothekenmarkt krijgt aandacht via een gesprek met Matthijs Mons. Er is een pubquiz van Nh1816 en een lunchwandeling van ASR.

De ceo van Lemonade, Daniel Schreiber, wordt geïnterviewd. En Jack Hommel (Achmea) heeft een gesprek met bestsellerauteur Steven van Belleghem. Filosoof Bas Haring sluit op vrijdag af.

Het is makkelijk om je eigen programma samen te stellen.

Schrijf je nu snel in. Het is gratis.

Redactie

Redactie