Doe mee met de alternatieve Finance Run 2020

Elk jaar vindt op de eerste vrijdag van september de Finance Run plaats. Dit jaar is er een speciale editie: de Virtual Finance Run 2020, die plaatsvindt van 28 augustus tot en met 4 september 2020. Loop je eigen parcours met de registratie app (Finance Run World Wide) of neem live deel op vrijdag 4 september. Je kunt je nu inschrijven als individuele deelnemer of met je team.

De verschillende runs

De Finance Run is het enige echte sportieve netwerkevenement voor de gehele financiële branche. Maar aan welke wedstrijden kun je nu meedoen? Je kunt tussen vrijdag 28 augustus 06:00 uur en vrijdag 4 september 15:00 uur een parcours lopen en zelf bepalen wanneer je dit doet. Het maakt niet uit waar je dit doet, het kan overal ter wereld. De afstanden zijn: 5km, 10km en FD 1/2e marathon.

Live-tracking

Je ontvangt een digitaal startnummer in de vorm van een unieke url-code die je kunt uploaden in de (gratis) app Racemap. Op het moment dat jij wilt gaan lopen, zet je de app aan en dan gaat jouw tijd lopen. Als je wilt kun je via live-tracking door je collega’s gevolgd worden. Sta jij op donderdag 3 september 17.00u in de top drie mannen of drie vrouwen, dan ontvang je een VIP-uitnodiging voor vrijdag 4 september bij Grand Café De Bosbaan te Amstelveen.

Loop live mee met de 5km Live Finance Run”

5 km Live Finance Run

Wil je live meelopen? Dat kan met de 5km Live Finance Run bij jou in de omgeving of bij Grand Café De Bosbaan (maximaal 150 lopers) om 16:00 uur. Er is slechts een maximaal aantal lopers toegestaan in verband met de huidige situatie van het covid-19 virus.

Ook hierbij geldt dat je een digitaal startnummer in de vorm van een unieke url-code ontvangt en kunt uploaden in de (gratis) app Racemap. De wedstrijd is tevens live te volgen via deze app.

Geschiedenis van de Finance Run

Op 13 september 2014 werd de eerste Finance Run georganiseerd dankzij een initiatief van Stichting LEF en Free Style Events. Ieder jaar stroomden er meer en meer inschrijvingen binnen en verzamelden we met z’n allen een groot bedrag in voor Stichting LEF. Maar wat doet Stichting LEF precies en waar verzamelen we met z’n allen de bedragen voor in?

Stichting LEF

Een deel van de opbrengt van de run wordt gedoneerd aan Stichting LEF, dit staat voor Leven en Financiën. Het doel van LEF is om jongeren financieel bewuster te maken. Jongeren worden geholpen om meer te weten te komen over geld en hoe ze er slim mee om kunnen gaan. De opbrengst wordt overigens niet alleen gehaald uit de deelname aan de Finance Run. Je kunt ook op een andere manier bijdragen.

Veiling

Zo wordt ook jaarlijks een veiling gehouden tijdens de Finance Run. De inkomsten hiervan gaan naar LEF. Dit jaar wordt de veiling online gehouden in verband met de huidige omstandigheden in de wereld. Je kunt op de veilingitems een bod uitbrengen. Bied bijvoorbeeld op een overnachting in de Luxury Bed & Breakfast van Mark en Corine Boskamp of een volledige Full Color pagina in het FD.

Dit artikel is gesponsord door Finance Run