Bekijk het webinar 'Bedrijfscontinuïteit in crisistijd' terug

Bekijk het webinar 'Bedrijfscontinuïteit in crisistijd' terug

We hebben het allemaal gemerkt. Crisismanagement en Business Continuity Management zijn belangrijker dan ooit. Maar hoe gaat u het gesprek hierover aan met uw relatie? Op 22 april keken 215 adviseurs live naar ons webinar 'Bedrijfscontinuïteit in crisistijd'.

Heeft u het webinar gemist? Geen probleem. Bekijk het hier terug.

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de basisprincipes van continuïteit en crisismanagement. Met behulp van een praktijkvoorbeeld leggen 3 experts u uit welke scenario’s en analyses passen bij de calamiteit die zich voordoet.

Drie experts

Deze 3 experts delen graag hun kennis en ervaring met u:

  • Erik Meijerink is senior consultant Business Continuity Management bij Kader b.v. Erik implementeert continuïteitsplannen bij organisaties en is docent Business Continuity Management.
  • Willy Antonissen is senior consultant Business Continuity Management en Crisisbeheersing bij IVM (Instituut voor Veiligheid en Milieu Coevorden). Willy heeft jarenlang ervaring met het inrichten van crisisorganisaties voor complexe bedrijven.
  • Gerard Rooks is senior consultant bij Voorzie, een initiatief van Avéro Achmea. Ook faciliteert Gerard opleidingen op het gebied van Risicomanagement.

Meer weten over risicomanagement?

Lees hier meer kennisartikelen over risicomanagement en onze opleidingen.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.