nieuws

Nieuwe naam UNETO-VNI Verzekeringen

Schade 449

Techniek Nederland Verzekeringen is de nieuwe naam van UNETO-VNI Verzekeringen. De nieuwe naam is van toepassing vanaf 15 januari en houdt verband met de naamswijziging van UNETO-VNI. De brancheorganisatie heet vanaf dat moment Techniek Nederland.

Nieuwe naam UNETO-VNI Verzekeringen

Ook onder de nieuwe vlag biedt het bedrijf een breed pakket aan verzekeringen voor werkgevers, medewerkers en ZZP’ers van installatiebedrijven en technisch detaillisten, bestaande uit alle schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Techniek Nederland Verzekeringen ondersteunt ondernemers daarnaast bij het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van henzelf en hun medewerkers.

Met de naamwijziging wil UNETO-VNI om de sector en leden sterker op de kaart te kunnen zetten. “Een krachtige en herkenbare naam helpt daarbij”, meldt de organisatie op haar website. “Dit is nodig omdat het belang van techniek voor de ontwikkeling van Nederland snel groter wordt. Dat vraagt om een andere rol voor onze leden en voor onze sector. Een meer prominente rol.”

Reageer op dit artikel