nieuws

CED naar drie bedrijfsonderdelen

Schade

Expertise- en claimsbehandelingbedrijf CED gaat zijn organisatie per 1 juli anders inrichten. Vanaf die datum telt de Nederlandse tak nog drie bedrijfsonderdelen: CED Expertise, EMN Expertise en Customer Contact & Claims management.

CED naar drie bedrijfsonderdelen

Onder CED Expertise zullen de huidige onderdelen Automotive en BrandVaria vallen. “Dit wordt de business unit waar grote aantallen schades op een min of meer uniforme manier behandeld worden.” Directeur wordt Ruud Kooijman, die ook het zelfstandige label MultiHerstel onder zijn hoede zal nemen. EMN Expertise gaat zich toeleggen op grotere, complexere opdrachten. Ook de diensten van Mens (letselschade, arbeidsdeskundig advies en medisch advies) en Forensic zullen vanaf 1 juli onder de naam EMN worden aangeboden. Frank van der Molen wordt directeur bij EMN Expertise en het zelfstandige label HDS Taxaties.
Alle binnendiensten en de afdeling Claims Services worden gebundeld in Customer Contact & Claims management, onder leiding van Antje Koster, directeur Customer Contact & Claims management.
“Met een duidelijke indeling in Volume (CED) en Specials (EMN) en een bij deze dienstverlening passende klantbenadering, verwachten wij nog beter onze rol als partner in business voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers te kunnen invullen”, zegt Mike van Emmerik, lid van de raad van bestuur van CED.
Aan het locatiebeleid verandert niets, zo laat het bedrijf weten. “Er zal wel sprake zijn van een beperkte reductie van banen, die grotendeels opgevangen kan worden door natuurlijk verloop. We verwachten dat er in slechts enkele gevallen medewerkers ontslagen worden.” CED telt in ons land zo’n 850 medewerkers.

Reageer op dit artikel