nieuws

Pensioen Perspectief in handen van Triple A

Pensioen 1450

Pensioenadviesbedrijf Pensioen Perspectief is overgenomen door actuarieel adviesbureau Triple A – Risk Finance, onderdeel van Redmore Group.

Pensioen Perspectief in handen van Triple A

Triple A telt zo’n honderd werknemers en houdt zich bezig met financieel risicomanagement voor werkgevers, ondernemingsraden, pensioenfondsen en verzekeraars. Onder moederbedrijf Redmore Group valt onder meer ook Talent&Pro. Pensioen Perspectief (10 medewerkers, vestigingen in Amsterdam en Vorden) wordt ondergebracht in de tak Triple A – Benefits Consulting, die zich primair richt op advies aan werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van pensioenen en sociale zekerheid.

Complexe vraagstukken en communicatie

Triple A ziet toegevoegde waarde in de expertise op het gebied van complexe (juridische) pensioenvraagstukken en communicatie. Vooral dat laatste is belangrijk, zegt Corry van Herpen (foto), directeur en pensioenjurist bij Pensioen Perspectief. Zij was samen met Jaap Harmsen eigenaar van het bedrijf, dat vanuit Vorden onder eigen naam actief blijft. Van Herpen en Harmsen gaan na de overname verder als adviseur bij Pensioen Perspectief.

Verzuim en aov

Werkgevers en ondernemingsraden willen daarnaast meer inzicht in de financiële risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid, zegt Van Herpen. “Met Triple A – Risk Finance kunnen we hier beter op inspelen. Daarnaast willen we, in samenspraak met de werkgevers, de werknemers steeds bewuster maken van de keuzes die zij kunnen of moeten maken met betrekking tot ouderdom, overlijden, ziekte en arbeidsongeschiktheid.”

Reageer op dit artikel