nieuws

BeFrank en Kempen Capital Management samen in pensioen

Pensioen

BeFrank en Kempen Capital Management samen in pensioen

Kempen Capital Management (KCM) en online pensioenuitvoerder BeFrank gaan samenwerken op het gebied van pensioenoplossingen. Hierdoor wordt het mogelijk om een Defined Contribution- (DC) pensioenregeling onder te brengen bij BeFrank en wordt het vermogensbeheer vervolgens door KCM gedaan.

BeFrank zal naast haar bestaande oplossingen voor vermogensbeheer ook een fiduciaire lifecycle van KCM aanbieden aan relaties van KCM. Met deze samenwerking spelen beide partijen in op een toenemende vraag naar DC-oplossingen.

Synergie
Paul Gerla, directievoorzitter Kempen & Co: “De samenwerking met BeFrank is een mooie stap, waarbij de specialisatie van beide partijen goed tot uiting kan komen. BeFrank is een succesvolle speler met een ondernemend karakter en dat sluit goed aan bij Kempen’s ambitie om onze activiteiten op het gebied van fiduciair management verder uit te bouwen”.

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank, “Wij zien een groeiende behoefte aan DC-oplossingen bij pensioenfondsen. Kempen Capital Management is een kwalitatief krachtig bedrijf die deze groep al met vermogensbeheer bedient. Door nu de handen ineen te slaan, versterken wij elkaar in het bieden van een oplossing. Wij kijken uit naar de samenwerking met Kempen.”

Zelf beleggen
Voor deelnemers bij BeFrank die zelf beleggen, voegde BeFrank enkele KCM fondsen toe aan de keuzemogelijkheden. Kempen & Co heeft bovendien de pensioenregeling voor haar eigen medewerkers ondergebracht bij BeFrank.

Foto: Op de foto ondertekenen Jan Bertus Molenkamp (KCM, links) en Folkert Pama (BeFrank) de samenwerking.

Reageer op dit artikel