nieuws

SNS Reaal geeft verzekeringsactiviteiten nieuwe naam: Vivat

Pensioen

SNS Reaal geeft verzekeringsactiviteiten nieuwe naam: Vivat

SNS Reaal is druk doende de bankactiviteiten te scheiden van de verzekeringsactiviteiten. SNS wordt de bank, en dat betekent dat de holding met de verzekeringsactiviteiten een nieuwe naam gaat krijgen. Daarvoor is de naam “Vivat” bedacht.

Onder de verzekeringsactiviteiten van SNS Reaal vallen onder andere de merken Zwitserleven, Proteq en Reaal. Ook de vermogensbeheerder SNS Asset Management valt er onder. Die verzekeringsholding wordt nu Reaal NV genoemd, maar dat wordt dus Vivat. Met als baas Wim Henk Steenpoorte.

Voor de klanten en het intermediair zal er echter niet zo veel veranderen. De merken Reaal en Zwitserleven zullen gewoon blijven bestaan en zich op dezelfde manier in de markt blijven presenteren, zegt een ingewijde. Er zal dan ook geen campagne komen, gericht op het brede publiek.

SNS Reaal was niet bereid tot commentaar, omdat de bekendmaking van de naam pas over een maand volgt.

Reageer op dit artikel