nieuws

Van Rooijen nieuwe directeur Delta Lloyd Leven

Financiële planning 5039

Van Rooijen nieuwe directeur Delta Lloyd Leven

Gerard van Rooijen (43) is vanaf 15 mei de nieuwe  algemeen directeur van Delta Lloyd Leven. In deze functie is hij onder andere eindverantwoordelijk voor de pensioen- en levensverzekeringen van de verzekeraar. Van  Rooijen volgt Leon van Riet op, die per 1 maart 2016 is gestart met zijn werkzaamheden als lid van de raad van bestuur van Delta Lloyd.

Van  Rooijen werkt sinds 1996 bij Delta Lloyd en is momenteel directeur Inkomen & Verzuim. Hij vervulde eerder management- en directiefuncties als manager Group Planning & Control en directeur Leven Particulier. Tot  een  opvolger is  benoemd, worden zijn werkzaamheden bij Inkomen & Verzuim waargenomen door de directie Schade.

 

Reageer op dit artikel