nieuws

Hypotheekbond biedt hypotheekrente app voor intermediair

Financiële planning 1831

Hypotheekbond biedt hypotheekrente app voor intermediair

De Nationale Hypotheekbond heeft een hypotheekrente app ontwikkeld voor het intermediair. Hiermee heeft het intermediair de actuele rentetarieven altijd bij de hand. De app is zowel voor Android als iOS beschikbaar.

“Deze mogelijkheid hadden we al beschikbaar op onze website en nu ook in een app”, vertelt directeur Jeroen Oversteegen. “Hiermee hebben ze altijd de actuele rente bij de hand en kunnen ze makkelijk vergelijken. De bedoeling is dat we ongeveer elke maand  een uitbreiding toevoegen. Op stapel staande uitbreidingen zijn: maximale hypotheek, maandlasten berekenen, zoek een adviseur of vestiging, wat kost deze woning en boeterente berekenen.” Het intermediair kan de app ook in een eigen ‘look & feel’ krijgen.

Reageer op dit artikel