nieuws

Ewout Hollegien wordt in 2020 nieuwe directeur AOV bij ASR

Carrière 2805

ASR heeft Ewout Hollegien op het oog om in 2020 de nieuwe directeur AOV te worden. Hij volgt dan Frank Romijn op, die na een dienstverband van 40 jaar met pensioen gaat. Hollegien (34) doorliep een traineeship bij ASR en had vervolgens rollen bij group risk management, asset management en hij was betrokken bij de voorbereiding van de beursgang van ASR in 2016.

Ewout Hollegien wordt in 2020 nieuwe directeur AOV bij ASR

Hollegien treedt vanaf september al toe tot het managementteam AOV waar hij verantwoordelijk wordt voor duurzame inzetbaarheid en business development. Tot Romijn met pensioen gaat medio 2020 wordt hij daar ingewerkt voor zijn nieuwe functie.

Eigen gelederen

ASR-ceo Jos Baeten is trots dat er met Hollegien iemand uit eigen gelederen doorstroomt. “Het is mooi dat we nu al de beoogd opvolger van Frank Romijn in het MT van AOV  kunnen benoemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij op termijn in staat zal zijn om ‘mister AOV’ Frank Romijn op een waardige manier op te volgen”, aldus Baeten.

Reageer op dit artikel