De Week van AM lanceert pubquiz en een lunchwandeling

De Week van AM lanceert pubquiz en een lunchwandeling

Naast de vele inhoudelijke onderdelen (47 sessies in totaal over vijf dagen), is er ook ruimte voor iets meer lucht. Zo zorgt Nh1816 voor een heuse pubquiz en neemt ASR de mensen mee voor een lunchwandeling met een podcast.

De Week van AM zit vol met interessante en relevante inhoudelijke onderdelen. Maar op de laatste dag van de week op vrijdag 27 november kan iedereen meedoen aan een lunchwandeling met een podcast, georganiseerd door ASR in het kader van hun vitality project.

In de podcast gaat het om het verhaal van chefkok Jaimie van Heije. Hoe houd je jezelf als chefkok staande in een wereld waar je elke dag nóg beter moet presenteren dan de dag ervoor? En hoe zorgt hij voor zijn team?

ASR belooft dat je tijdens de lunchwandeling al snel 5.000 stappen zet in een halfuur. De eerste 100 inschrijvingen krijgen bovendien een luxe lunchbox thuisbezorgd. Inschrijven kan hier.

Later die middag is er een heuse verzekeringspubquiz, mogelijk gemaakt door Nh1816. De pubquiz bestaat uit drie rondes van elk 10 vragen over verzekeringszaken. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal zes deelnemers. De inschrijving sluit op woensdag 25 november. Voor meer informatie en inschrijven kijk hier. Er zijn overigens al meer dan 100 mensen die meedoen.

Redactie

Redactie