nieuws

Vijf genomineerden voor NVGA am: Innovatieprijs bekendgemaakt

Branche 788

De selectiecommissie heeft de vijf genomineerden van de NVGA am: Innovatieprijs bekendgemaakt. In willekeurige volgorde zijn dat Building Blocks met Data Driven Underwriting, Solera met Visual Intelligence Solution, Infofolio met Adresscan 360, de all-in-one verzekering van Deck, en Perfect Day met Perfect Day Cyber Security. De vijf genomineerden zijn geselecteerd uit een totaal van veertien inzendingen.

Vijf genomineerden voor NVGA am: Innovatieprijs bekendgemaakt

Volgende maand zullen de genomineerden hun innovatie pitchen bij de jury. Op woensdag 10 april wordt de winnaar van de prijs bekendgemaakt op de Marktdag Volmachten van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars. Dit jaar vindt de Marktdag plaats in het Louwman Museum in Den Haag.

Eerdere winnaars

Het is de derde keer dat de NVGA am: Innovatieprijs wordt uitgereikt. De eerste editie werd gewonnen door het Overstromingsrisicomodel van de Neerlandse. Vorig jaar ging de prijs naar Openclaims, dat de schadelast beperkt door mensen met autoschade klantvriendelijk door de reparatiemolen te leiden.

Reageer op dit artikel