nieuws

Nieuwe huismerkproducten bij DAK

Branche 1385

Nieuwe huismerkproducten bij DAK

DAK Intermediairscollectief heeft de lijn aan huismerkproducten vernieuwd. De nieuwe verzekeringen worden aangeboden door het eigen volmachtbedrijf van DAK. De polisen kunnen worden gesloten op het nieuw ontwikkelde systeem DAK Verzekeringen.

De nieuwe lijn is afgelopen maand al geïntroduceerd met de eerste huismerkproducten voor Woonhuis en Gezin. “Het huismerk-autoproduct en de autovergelijker staan in de steigers om aan het assortiment toe te voegen. Zo wordt het aanbod maandelijks uitgebreid met nieuwe producten en nieuwe functionaliteiten.” De verzekeringen zijn volgens DAK qua voorwaarden en dekking concurrerend in de markt. “De klant heeft altijd garantie tegen onderverzekering en de afzonderlijke producten zijn eenvoudig aan te passen naar de wensen van de consument.” Volgens algemeen directeur
Tim Rijvers gaat het om “eerlijke en begrijpelijke verzekeringen”. Aangesloten kantoren kunnen de nieuwe huismerkproducten uitbrengen onder eigen naam inclusief logo. Ook hebben ze meer invloed op de premie van de polis.

Minder gegevens nodig

Het nieuwe systeem DAK Verzekeringen is samen met de leden ontwikkeld. “Zij kunnen sneller door het aanvraagproces omdat minder gegevens nodig zijn voor een premieberekening. Zo is bijvoorbeeld de postcode in combinatie met automatische input van Infofolio voldoende om bij Woonhuis de premie te berekenen.” Het systeem is ontwikkeld met IT-partners Bugs Business, Comparity en Synetic.

Reageer op dit artikel