nieuws

Annette van de Wetering verlaat D&O aan het einde van het jaar

Branche

Annette van de Wetering verlaat D&O aan het einde van het jaar

Na bijna zeventien jaar gaat directeur Annette van de Wetering aan het eind van het jaar afscheid nemen van Bureau D&O. Een andere baan heeft ze nog niet, en over haar opvolging wordt ook nog nagedacht.

Van de Wetering gaat zelf voorlopig eerst niks doen en zich richten op het gezin dat zij samen met haar echtgenoot Hans Hagenaars (ex-ING) vormt. Plannen voor de toekomst zijn er wel, zo zegt Van de Wetering haar talenkennis in te willen zetten om allochtone vrouwen te helpen met Nederlands leren. Ook het schrijven van een boek, samen met Hagenaars, staat voor de toekomst op de planning.

Van de Wetering kwam in 1999 binnen bij D&O, in eerste instantie als manager Marketing en PR. Vanaf begin 2005 was zij directeur, samen met Jurjen Oosterbaan. Voor D&O werkte Van de Wetering een aantal jaar bij Royal Nederland Levensverzekeringen. Over haar opvolging wordt de komende tijd een besluit genomen. In een bericht aan relaties schrijft Van de Wetering: “De komende maanden ga ik samen met Jurjen de overdracht van mijn taken vormgeven. Je kunt dus te maken gaan krijgen met andere en nieuwe namen. Met bestaande en nieuwe mensen binnen ons bureau.”

Reageer op dit artikel