nieuws

Tom van der Geer directeur Intermediaire Distributie bij ASR

Branche

Tom van der Geer (43) gaat op 1 juni bij ASR aan de slag als directeur Intermediaire Distributie voor de particuliere markt. Hij zal samen met Luuk de Vos, directeur Intermediaire Distributie voor de zakelijke markt, deel uitmaken van het managementteam Intermediaire Distributie. Karin Bergstein, lid van de raad van bestuur, is voorzitter van dit team.

Tom van der Geer directeur Intermediaire Distributie bij ASR

Van der Geer komt van BNP Paribas Cardif. Hij was daar de afgelopen drie jaar directeur Brokers en Partnerships. Daarvoor was hij directeur van Huizengids.nl. Ook heeft hij een aantal jaren verschillende directiefuncties vervuld bij AXA Verzekeringen, vooral op verkoopgebied.
Karin Bergstein is blij met de komst  van Van der Geer. “Hij beschikt over ruime en voor ons zeer relevante ervaring. Ik ben er van overtuigd dat hij in staat zal zijn om ASR., samen met het intermediair, in te laten spelen op de snelle veranderingen in de particuliere markt. Mede ingegeven door deze veranderingen hecht de raad van bestuur  van ASR eraan dicht bij de markt te opereren.”
 

Reageer op dit artikel