'Wij zien risico's voor mensen in tweede helft van hun leven'

'Wij zien risico's voor mensen in tweede helft van hun leven'

"Van energiecontracten tot buurtbeveiliging, we regelen tegenwoordig veel zaken onderling. Dus waarom zou je niet ook onderling je financiële toekomst verzekeren?" Onderlinge 's-Gravenhage, pensioen- en levensverzekeraar, reageert hier op drie vragen in aanloop naar de am:dag 2019.

Hoe gaat uw organisatie in 2020 het verschil maken?

"Als echte onderlinge pensioen- en levensverzekeraar zijn wij van onze leden en maatschappelijk betrokken. Wij hebben geen aandeelhouders, bieden een garantiekapitaal en als wij winst kunnen verdelen, vloeit deze naar onze leden."

"Daarbij richten wij ons niet alleen op consumenten in de opbouwfase van hun pensioen, maar zijn wij ook na de pensioendatum betrokken bij mensen. Zowel met goede doelenactiviteiten als met onze producten en diensten."

Welke relevante trends en/of ontwikkelingen zijn er op uw vakgebied?

Wij regelen onze financiële toekomst samen. Doe je mee?”

Wij zien risico’s ontstaan voor mensen in de tweede helft van hun leven, waar op dit moment nog beperkte voorzieningen of diensten voor beschikbaar zijn.

Risico’s zoals eenzaamheid en het niet in je eigen huis kunnen blijven wonen.

Wat wil uw klant?

Ook in deze tweede levensfase willen wij ondersteuning bieden en onze maatschappelijk rol verder invulling geven.

De komende jaren richten wij ons op het ontwikkelen van producten en diensten die hierin voorzien. Een voorbeeld hiervan is het product met aanverwante diensten die wij volgend jaar zullen introduceren om langer zelfstandig thuiswonen mogelijk te maken voor 75+’ers.

Dit artikel is gesponsord door Onderlinge ’s-Gravenhage.