artikel

Digitaal magazine: connecting customers

Branche 375

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: het digitale magazine ‘connecting customers’ van ANVA.

Digitaal magazine: connecting customers
Justin Schlee, strategisch directeur bij ANVA

“Zomaar e-mailen of whatsappen met de klant is echt verleden tijd”, zegt Justin Schlee, strategisch directeur bij ANVA, over Safebay. “Safebay is een veilige chatapplicatie waarmee je eenvoudig persoonlijke informatie en documenten uitwisselt.  Hij vertelt in hun eigen magazine hoe Safebay is ontstaan en waarom dat relevanter is dan ooit.

Postbus

Ook in het magazine: VCN ontzorgt agenten met ANVA Postbus. Serviceproviders hebben ANVA gevraagd een oplossing te ontwikkelen voor het versturen van documenten en berichten aan hun agenten via Aplaza. Daarom hebben we de afgelopen periode de ANVA Postbus ontwikkeld. Hiermee bieden we onze klanten totale dienstverlening en kunnen we de processen in ANVA Backoffi ce gemakkelijker laten aansluiten. VCN is als pilotgebruiker betrokken bij de ontwikkeling van de ANVA Postbus.

Lees dit en meer in het magazine: ANVA-Magazine-najaar-2018

Dit artikel is gesponsord door ANVA.

Reageer op dit artikel