artikel

Flyer: Hoffelijk komt met nieuw concept

Branche 483

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een flyer van Hoffelijk.

Flyer: Hoffelijk komt met nieuw concept

Hoffelijk komt met een nieuw concept naar de am:dag 2018. Het enige wat het bedrijf dan ook kwijt wil in deze online goodiebag is de flyer met de aankondiging, de rest is een verrassing. Kom het bekijken op de stand op 20 november.

Dienstbaar

Vanuit de wil om de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren en passie voor het vak is in 2010 Hoffelijk Financieel opgericht. Een opleidings- en consultancybedrijf dat financieel dienstverleners helpt de consument nóg beter van dienst te kunnen zijn. Want daar draait het tenslotte om: dienstbaar zijn aan de consument die financiële rust verdient.

Dit artikel is gesponsord door Hoffelijk. 

Reageer op dit artikel