nieuws

Meijers neemt assurantieportefeuille over

Archief 3983

Meijers neemt assurantieportefeuille over

Meijers Assurantiën uit Amstelveen heeft de assurantieportefeuille overgenomen van het Amsterdamse Hoen Vastgoedbeheer. De portefeuille omvat voornamelijk brand gerelateerde verzekeringen en telt ongeveer 600 relaties door heel Nederland waaronder institutionele beleggers, VvE’s en andere vastgoedeigenaren.

De overname van  de assurantieportefeuille biedt Meijers diverse  kansen stelt algemeen  directeur Onno Paymans. “In de eerste plaats vormt het pakket aan verzekeringen van de klanten van Hoen Vastgoedbeheer een mooie aanvulling op onze bestaande onroerend goed-portefeuille, een segment waarin Meijers al vele jaren sterk actief is. Ten tweede biedt de grotendeels uit property-verzekeringen bestaande assurantieportefeuille ons volop mogelijkheden om de vastgoedbedrijven ook op andere verzekeringsgebieden van dienst te zijn met adviezen en oplossingen op maat. En last but not least zal Hoen als onze businesspartner nieuwe vastgoedklanten voor verzekeringszaken naar ons blijven doorverwijzen.”

Het vastgoedbedrijf gaat zich focussen op de kernactiviteit:  vastgoedmanagement.

Reageer op dit artikel