nieuws

VKG doet pensioenadvies van de hand

Archief

VKG doet pensioenadvies van de hand

De Hoornse serviceprovider VKG verkoopt het onderdeel VKG Pensioen aan Pensioen Partners Nederland (PPN). Beide ondernemingen werken al sinds 8 jaar nauw met elkaar samen. De mogelijkheid voor adviseurs met een pensioenvergunning om pensioencontracten via VKG te administreren via het provinciale kanaal blijft bestaan. Daarnaast blijft VKG in samenwerking met PPN sessies over pensioenactualiteiten verzorgen. 

“VKG heeft de afgelopen jaren de klanten van adviseurs geadviseerd over pensioenvraagstukken en heeft de pensioencontracten beheerd. Het is nu tijd voor VKG om te kiezen voor een gespecialiseerde partij voor pensioencontracten waarbij de continuïteit en capaciteit is gewaarborgd”, aldus Peter van der Linde, directeur Provinciale verzekeringen van VKG.

PPN heeft de adviseurs van VKG de afgelopen jaren begeleid bij complexe pensioenvraagstukken en het verzorgen van periodieke pensioenbijeenkomsten. Noach van Beusekom, directeur Pensioen & Planning Nederland: “Met ons team van ICT-ontwikkelaars, accountmanagers en associate partners is dit voor ons een mogelijkheid om relaties en intermediairs van VKG kennis te laten maken met onze collectieve pensioensoftware, BPF- en cao analyses en pensioenbeheer in het bijzonder.”

 

 

Reageer op dit artikel